Wilt gij naast het een banket met vermaak ende vertier nog ener unieke ervaring delen met uw gezelschap? Wij bieden diverse workshops aan in combinatie met een van onze banketten. Prijzen der workshops: stuur uw postduif naar postduif@hethistorischbanket.nl

Handboogschieten: Team Haagse Schutters

Schieten met een handboog zoals we dat al 70.000 jaar doen. Schieten zonder vizieren, katrollen, waterpassen, enz. maar wel onder deskundige begeleiding van onsche trainers. Wij leren u raak te schieten.

Jong of oud, man of vrouw, links of rechtshandig (onhandig) ? Ook gij kunt het leren. Probeer het, gij heeft nu de kans.

www.haagseschutters.nl

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem

Ambachten Workshops: Werm en kald

Ambachtengenootschap Werm en Kald brengt de middeleeuwse ambachten tot leven. Zij geven demonstraties en men kan vervolgens ook zelf ervaren hoe je een mand vlecht, een touw slaat, of hoe men weefde in vervlogen tijden. 

Wat gemaakt wordt mag men meenemen.....

Schilder: Ton Rothengatter

Schilder: Ton Rothengatter

 

 

 

 
 

Bijlwerpen: Michiel Dame

Heeft gij eenmaal een werpbijl in uw handen, dan wilt gij maar een ding doen: hem werpen en in het doel laten steken, oerkracht, een verloren ervaring, kennis en kunde.

Er zijn werpbijlen in alle soorten en maten aanwezig zodat zoveel mogelijk mensen kunnen meedoen. Er zijn extra mogelijkheden mogelijkheden om de strijd spannend te maken: punten verzamelen, heel precies gooien, speelkaarten splijten, op dubbele afstand werpen, of een zelfs met een twee handige bijl... 

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem