Fabela

Onser muzikale nar, met sijn toeters, bellen ende prachtige verhaelen,

voert u weg van zorgen, al uw smachten ende uw kwaelen.

www.fabela-rozo.com

Schilder: Oscar van Wijk

Schilder: Oscar van Wijk

Theatergezelschap Kunstkeet Festival

Dit gezelschap verdrijft den droefenis, met tafelspelen, korte bonte kluchten, tijdens den rijcken dis.

www.kunstkeetfestival.nl

Schilder: Paul Breuker

Schilder: Paul Breuker

Madame Roza

Den waarzegster waar een ieder na het gesprek even stil is van den inzichten die zij meegeeft. Zij verklaart gaarne voor u, wat de tarotkaarten te zeggen hebben. Gij komt zo tot nieuwe inzichten in heden en verleden. Den waarheid met een kwinkslag. En wie weet, wanneer den sterren gunstig staan, wel een vleugje toekomst.

www.fabela-rozo.com

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem

Compagnie Gallimaufry

Met meerdere muzikanten brengt Compagnie Gallimaufry muziek in middeleeuwse sferen. Zij bespelen den draailier, dat prachtige instrument dat al in de middeleeuwen bestond, den middeleeuwse trom (davul), luit ende octaaf mandoline of doedelzak ende fluit. 

www.compagniegallimaufry.com

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem

Mare van Soelen

Vanaf het moment dat Mare de ‘Lage landendoedelzak’ ontdekte raakte ze bezeten van de ruwe, emotionele en authentieke klank. Tot op de dag van vandaag is de geest nog altijd niet verdreven. Mare laat u middeleeuwse volksmuziek horen om u te bekoren.

www.livingbagpipes.com

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem

De Blauwe Schuyt

De Blauwe Schuyt zingt en speelt muziek uit de middeleeuwen op tal van bijzondere historische instrumenten.

Verwacht een afwisselend programma van vrolijke liederen, sfeer- ende dansmuziek.

www.middeleeuwsemuziek.nl

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem

 
 

Lucas Florent

Troubadour ende minstreel Lucas Florent brengt gedurende de avond met luit ende kazou ener rijk repertoire ten gehore. Van hoofsche liefdesballaden tot spot ende dranckliederen.

www.lucasflorent.nl

Schilder: Mark Daams

Schilder: Mark Daams

Erik de Viking

Steltloper ende vuurmagiër, toornt hoog boven den gasten uit op zijn stelten, of verzorgd een spektakel van vuur na den dis.

www.erikdeviking.nl

Schilder: Ton Rothengatter  

Schilder: Ton Rothengatter

 

Alcazaer, magiër ende tovenaer

Alcazaer zal u aan den dis of rond zijn oude karretje kleine momenten van grote verbaezing bezorghen, goed doorspeckt met kolder, welk u niet licht zult vergeten.

www.alcazaer.be

Schilder: Anoniem  

Schilder: Anoniem

 

Muziekgroep de Tarantella

Terug in de tijd. Of het nu 150 of 500 jaar is, De Tarantella neemt u mee op een muzikale reis. De dames richten zich vooral op middeleeuwse en oude volksmuziek uit Engeland, Ierland, Schotland, en Bretagne, soms beter bekend als Keltische muziek. Hierbij maken wij gebruik van diverse instrumenten die allemaal hun oorsprong in het verleden vinden, zoals fluiten, draailier, strijkpsalter, de Wire Strung harp en de Keltische harp. Door het brede arsenaal van instrumenten en door af en toe in zingen uit te barsten zorgen zij steeds weer voor een verrassende klank. 

www.muziekgroepdetarantella.nl

Schilder: Ton Rottengather

Schilder: Ton Rottengather

Florisimo

Vuurspuwer ende vreter vol positieve energie, jongleur, nar ende creator van vreemde situaties vol humor ende verassingen.

www.florisimo.nl

Schilder: Anoniem

Schilder: Anoniem

Wellicht op zoek naar een actievere onderdompeling in den middeleewen? Bekijk hier de workshops die wij aanbieden in combinatie met een van onze banketten: Workshops